[GIVEAWAY] Bila Alien Kuasai Bumi Dalam Filem ‘Captive State’

Mesti Baca

Kisah Alien kembali masuk panggung! Berjudul Captive State merupakan filem bergenre sci-fi thriller terbaru pada bulan ini.  Filem Captive State sendiri akan digarap oleh seorang sutradara ternama bernama Rupert Wyatt. Selain menjadi sutradara, Rupert Wyatt juga bertindak sebagai penulis scenario bersama dengan Erica Beeney.

Beberapa aktor dan aktris ternama Hollywood membintangi filem ini, seperti Vera Farmiga, Madeline Brewer, John Goodman, Machine Hun Kelly, James Ransone, Alan Ruck, D.B. Sweeney, Kevin J. O’Connor, Ashton Sanders, Kevin Dunn, Jonathan Majors, Mickey O’Sullivan, Lizzy Leigh, Jose Antonio Garcia, dan Jackie Saland.

Mengenai sinopsis, filem “Captive State” bercerita tentang prinsip dasar yang dipegang oleh masyarkat otorier dan kekuatan di luar bumi. Disisi lain juga akan menceritakan tentang invasi yang dilakukan oleh sekelompok alien untuk menguasai bumi.

Ditambah lagi kota Chicago yang lebih selama  10 tahun telah ditempati oleh kekuatan mistik yang berasal dari luar bumi. Pertelingkahan dengan makhluk angkasa baru akan menjadi sebuah cabaran tersendiri oleh masyarakat dalam usaha menyelamatkan dunia. Demi masa depan jangka panjang yang aman dan sejahtera.

Jom saksikan trailer ini dulu:

Saksikan kisah lengkapnya pada tanggal 14 Mac 2018. Maka bagi para penikmat filem barat 2017 bergenre sci-fi thriller, jangan sampai ketinggalan untuk menonton ‘Captive State’ hanya di pawagam berdekatan  anda.

Pas Eksklusif (In-Season Pass) Untuk Dimenangi

Khas untuk anda yang ingin menonton filem ini bersama yang tersayang, murai.my mahu hadiahkan Pas Eksklusif Untuk 4 Orang In-Season Pass menonton filem  ini pada ‘Captive State’ bila-bila masa bermula 14 Mac 2019 di pawagam seluruh Malaysia.

Caranya hanya menjawab beberapa soalan mudah dan langkah mudah. Anda mungkin adalah pemenangnya.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Kongsikan artikel ini di Facebook dan sertakan alasan mengapa anda mahu tonton filem ini. Jangan lupa tag nama @HangatMalaysia
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif .
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 14 Mac 2019
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.

Terkini

Baru Tahu! Watak Wonder Woman, Gal Gadot Ada Persamaan Dengan Puteri Diana

Wonder Woman, Gal Gadot diilhamkan oleh Puteri Diana. Persamaan antara Watak Superhero dan Puteri Yang Disayangi Melalui temubualnya secara virtual bersama...

Artikel Berkaitan