Sharnaaz Ahmad sekali lagi menimbulkan spekulasi kepada gosip yang bertebaran berkait dengan rumah tangganya bersama Noor Nabila iaitu kakak kepada Noor Neelofa apabila beliau memuatnaik keluhan rasa diselangi alunan syahdu ‘Mohon Kasih’ oleh Datuk S.M Salim di IG story Sharnaaz.

Berkongsi madah emosi, “bulan yang sama, tahun yang lain, rasa yang jauh berbeza’, berserta ikon kelopak mawar yang gugur seolah-olah menggambarkan keadaan hatinya.

IKLAN

Seolah memberi bayangan apa yang berlaku, ‘bulan yang sama’ kerana 31 Mac adalah tarikh pasangan ini diijabkabulkan sebagai suami isteri. Malah, luahan bahawa dugaan yang amat berat ditimpakan ke atasnya menguatkan lagi spekulasi.

“Dua tiga minggu ni teringat Arwah mama Norain dan Tok Ba. Kalau depa ada harini, depa pasti peluk aku dan kata “Rascal, satu dunia tak sayang cek, takpa aih, mama dgn Tok Ba syg hang aih”. Al Fatihah Tok Ba dan mama Norain,” tulis Sharnaaz di IG story beliau.

murai.my mendoakan kebahagiaan pasangan Sharnaaz serta Noor Nabila dan semoga keluarga ini sentiasa dalam rahmat Allah swt, in shaa Allah. Aamiin!