11 Foto ‘Jambu’ Jason Momoa ‘Aquaman’ Masa Remaja. Lain Sungguh!

Mesti Baca

Meski sudah lama berkecimpung dalam dunia lakonan, peranan Aquaman yang dimainkan Jason Momoa seolah-olah berjaya membuatkan namanya makin melonjak. Terbukti, Jason menduduki tempat pertama dalam “The 100 Most Handsome Faces 2018” oleh TC Candler. Wah, hebat ya!

Nah, meski tampil garang dengan rambut panjang dan berjambang di filem Aquaman, ternyata saat masih muda, penampilan Jason sangat berbeza sampai ramai orang tidak dapat mengenalinya!

Berikut transformasi Jason Momoa seperti yang diambil dari laman ScoopWhoop!

Chubby saat usia kanak-kanak

Sebelum menjadi lelaki dewasa yang tampan dan seksi, ternyata Jason masa kecil pernah memiliki pipi chubby dan rambut pendek.

Makin Kacak Ketika Di Sekolah

Saat menginjak masa remaja, Jason mulai kelihatan tampan. Dengan senyumannya yang menawan, pasti dia pernah digilai ramai gadis di sekolahnya!

 

Nah, begitu menginjak bangku Sekolah Tinggi, Jason kelihatan makin matang. Dengan tatapan mata tajamnya, Jason sudah membuatkan wanita jatuh cinta!

Tahun 1999

Pada tahun 1999, Jason pernah memenangi ‘Hawaii’s Model of the Year’.

Tahun 2000

Dalam gambar untuk drama seri ‘Baywatch: Hawaii’ tahun 2000 lalu, jejaka kelahiran Hawaii ini kelihatan berbeza sangat dari penampilannya sekarang. Tanpa rambut panjangnya dan tattoonya yang terkenal, Jason pada usia remaja masih tampil dengan rambut pendek dan bersih dari tattoo.

Selain itu, dia juga kelihatan seksi dengan tubuh dan abs yang sempurna. Meski begitu, Jason mengaku tidak akan memotong rambut panjangnya yang sekarang kerana takut ditinggal oleh isterinya.

Semakin dewasa! Jason memutuskan untuk memanjangkan rambutnya. Meskipun belum berjambang, penampilan Jason ini mulai mirip dengan penampilannya sekarang kan?

Terkini, Jason tampil garang dan unik dengan rambut panjang, berjambang, dan tubuh sadonya. Penampilan inilah yang membuatnya makin terkenal di seluruh dunia.

View this post on Instagram

A look behind the scenes on Aquaman can't wait to show the world Aloha j #CHEEEEHUUUUUUU #Aquaman

IKLANA post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

 

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan