Minggu lalu, pelakon Zul Ariffin mengejutkan peminat apabila dia terpaksa dikejarkan ke hospital pada dipertengahan majlis malam gala filem Misteri Dilaila yang berlangsung di Jakarta, Indonesia.

Empat Kali Ke Hospital Dalam Sebulan 

Sebelum ini, menurut Zul, dia sudah kali keempat ke hospital dalam masa sebulan malah turut memohon maaf kepada peminat di Indonesia kerana tidak sempat bertemu mereka. Terbaru, kakak kepada pelakon ini yang dikenali sebagai Rahayu telah berkongsi perkembangan terkini mengenai adik bongsunya itu yang kini dirawat di sebuah hospital.

IKLAN

Peminat Berterima Kasih Kepada Kakak 

Malah menerusi Insta story pelakon Misteri Dilaila ini, dia sempat berseloroh dengan memuat naik status berkenaan dirinya.

“Kalau tak degil bukan Zul ler,”

Rata-rata peminat yang melihat gambar terkini Zul berasa lega dan turut berterima kasih kepada kakaknya kerana berkongsi keadaan terkini mengenai pelakon kesayangan mereka itu.

https://www.instagram.com/p/Bu6UXFpBwE9/

Peminat turut mendoakan agar Zul kembali pulih dan sihat seperti biasa. Sebagai info, Misteri Dilaila masih hangat ditayangkan di pawagam seluruh tanah air dan telah mengaut RM8.8 juta kutipan dalam tempoh 11 hari tayangan!