Kisah percintaan Luna Maya sejak kebelakangan ini semakin menjadi perhatian media seiring dengan hangatnya pernikahan bekas kekasihnya, Reino Barack dengan Syahrini.

Nama Luna terus menjadi sorotan selepas dikhabarkan mempunyai hubungan istimewa dengan usahawan terkenal Faisal Nasimuddin. Seperti yang dilaporkan oleh Wowkeren, baru-baru ini muncul isu bahawa Luna mengikuti Faisal yang kini berada di Eropah.

Isu menjadi hangat selepas Luna dengan perkongsian di Instagram Story yang mahu terbang menuju ke Perancis, sedangkan Faisal kini berada di London. Hal ini kemudian menimbulkan tanda tanya di kalangan netizen dan menanyakan kemungkinan Luna bertemu Faisal di sana.

IKLAN

Ramai netizen mula menyerbu akaun YouTube Cumi Cumi justeru memberikan komen teguran untuk Luna lantaran isu tersebut. Mereka menyarankan agar bekas kekasih Ariel NOAH itu supaya dipercepatkan bertemu jodoh bersama lelaki yang dicintainya.

Sejauh mana kesahihan Luna menyusul Faisal ke Eropah belum dapat dipastikan kebenarannya. Seperti dilihat dari Instagram Story Luna, aktris cantik ini memang tengah menikmati percutian di Perancis.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry