Daripada sains fiksyen, seram, komedi, drama hingga ke animasi, iflix mempunyai segala jenis hiburan untuk semua lapisan masyarakat pada cuti sekolah ini! Apa yang lebih menarik, semuanya PERCUMA!

Penonton boleh menikmati segala jenis filem dan TV siri tempatan termasuklah filem langsung dari wayang XXRay 3 yang akan mula ditayangkan di iflix pada 29 Mac ini. Selain itu, iflix memperkayakan senarai rancangan dengan drama bersiri Nur Musim 1, siri animasi kanak-kanak popular Ejen Ali, filem seram Villa Nabila dan iflix Original stand-up komedi Oi! Jaga Mulut Musim 2.

Penonton boleh melayan kesemua rancangan ini dengan PERCUMA di m.iflix.com, tanpa pendaftaran, tanpa log masuk. Layan je!

1XX Ray 3 (Siaran bermula: Mac 29)

Setelah 20 tahun, sekuel ke tiga francais sains fiksyen Malaysia, XX Ray telah dilancarkan dan sekarang peminat boleh menyaksikan filem in ekslusif di iflix selepas 2 bulan bersiaran di panggung seluruh Malaysia. XX Ray 3 menceritakan tentang tiga orang remaja, Rayyan, Sam dan Lana dalam misi untuk menyelamatkan dunia daripada ancaman probe yang ingin mengsabotaj kuasa matahari.

2Nur Musim 1

Nur merupakah sebuah drama siri paling kontroversi tahun 2018. Rancangan ini menyentuh tentang isu agama, golongan munafik dan taubat, yang memfokuskan berkenaan hubungan antara seorang anak pencerah dan pelacur. Diambang Nur 2 yang akan bersiar April ini, sekarang adalah waktu terbaik untuk menonton semula kesemua 19 episod Nur Musim 1 di iflix!

IKLAN

3iflix Original Oi! Jaga Mulut Musim 2

Dengan memperkenalkan format komedi baru di Malaysia, 4 orang komedian iaitu Rayza Mukmin, Farid Azmeir, JD dan Nizam Jentik-Jentik menghiburkan penonton dengan set solo mereka tanpa tapisan, tanpa batasan. Sebagai golongan Lelaki Generasi Baru Terbaik di Malaysia, JD, Farid, Rayza dan Nizam
berkongsi pengalaman hidup mereka dan membincangkan topik mengenai adat, budaya, dan tradisi orang Malaysia yang membuatkan Malaysia unik dengan cara lawak mereka sendiri.

4Ejen Ali S1

Ejen Ali merupakan siri animasi kanak-kanak yang mencerita mengenai seorang budak lelaki yang secara tidak sengaja menjadi seorang ajen MATA selepas menggunakan Infinity Retinal Intelligent System (I.R.I.S), sebuah peranti prototaip yang dicipta oleh Advance Tactical Agency (M.A.T.A). Jalan penceritaan yang penuh dengan aksi amat diminati kanak-kanak malah dewasa juga. Sesuai untuk tontonan di cuti sekolah ini!

5Villa Nabila

Villa Nabila adalah salah sebuah tempat yang paling keras di Malaysia. Villa ini merupakan sebuah bangalow terbengkalai di atas sebuah bukit berhampiran selat Johor, yang sering dikaitkan dengan perbagai cerita seram. Filem seram arahan Syafiq Yusof difilemkan dengan cara dokumentari yang mengandungi temu ramah bersama beberapa individu yang mempunyai pengalaman seram secara langsung di villa ini. Penggemar rancangan seram, ini adalah filem yang wajib layan.

Saksikan kesemua lima filem dan siri TV Malaysia dan lebih lagi di m.iflix.com secara PERCUMA. iflix adalah peneraju penyedia khidmat hiburan bagi pasaran membangun dengan pelbagai pilihan rancangan TV, filem-filem, siri terbitan tempatan Originals, siaran premium sukan secara langsung serta sumber berita lengkap dari serata dunia, untuk distrim atau dimuat turun di peranti dengan sambungan internet…pada bila-bila masa, dimana sahaja. Selamat menonton!

IKLAN