Semakin teruja! Itulah perasaan yang dapat digambarkan buat peminat setia Avengers, apabila filem yang dikatakan siri terakhir kumpulan adiwira itu menerusi Avengers : EndGame akan ditayangkan kurang dari sebulan.

View this post on Instagram

One month until Marvel Studios' #AvengersEndgame.

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel) on

IKLAN

Pelakon Avengers Muat Naik Poster Terbaharu 

Benar! Malaysia merupakan negara terawal yang akan menayangkan filem ini pada 24 April dan diikuti tayangan serentak seluruh dunia pada 26 April.

View this post on Instagram

1 Month. #AvengersEndgame

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Menambahkan lagi perasaan teruja tersebut, semalam Marvel telah memuat naik poster terbaharu filem ini yang memperlihatkan semua watak-watak yang akan muncul dalam EndGame.

View this post on Instagram

1 Month. #AvengersEndgame

A post shared by Brie (@brielarson) on

IKLAN

Malah kesemua pelakon-pelakon yang terbabit seperti Chris Evans, Chris Hemsworth, Chris Patt dan ramai lagi turut memuat naik poster watak mereka di laman sosial masing-masing.

View this post on Instagram

One month #avengersendgame

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

View this post on Instagram

One month! #avengersendgame

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Poster Terkandung Petunjuk 

Menariknya lagi mengenai poster tersebut, ianya telah diwarnakan dengan dua versi iaitu versi berwarna dan juga versi hitam putih. Poster tersebut dipercayai merupakan petunjuk besar mengenai watak-watak yang hidup dan juga yang sudah mati. Petunjuk itu ternyata mengejutkan peminat kerana terdapat beberapa watak yang tidak disangka-sangka sebenarnya sudah mati dan ada yang masih hidup.

Kehilangan Shuri Terjawab 

Sebagai contoh kehilangan Shuri (adik kepada Black Panther) sebenarnya turut terhapus dalam ‘sumpahan’ Thanos.

Manakala, Valkyrie (rakan seperjuangan Thor di Asgard), Wong (rakan Dr Strange) dan Happy Hogan (rakan Tony Stark) dan Pepper Potts (kekasih Tony Stark) sebenarnya masih hidup.

Sedar tidak sedar, semakin banyak petunjuk yang dimuatnaik Marvel dan sehingga kini, peminat di Malaysia masih menanti pengumuman sebenar dari pihak pawagam berkenaan tarikh penjualan tiket yang dikhabarkan akan dibuka bila-bila masa dari sekarang.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda