Menerusi laman Instagram, pelakon Nelydia Senrose baru-baru ini telah memuat naik foto bersama seorang lelaki dipercayai bakal suaminya yang dikenali Hafiz serta kapsyennya bagaikan memberi bayangan dia bakal menamatkan zaman gadisnya, pada hari ini.

IKLAN

Nelydia dalam perkongsian itu menulis: “I shall see you tomorrow (hari ini) on our nikah day?”, bagaikan menjawab persoalan mengenai hari bahagianya dengan jejaka pilihannya.

Gara-gara perkongsian itu, foto tersebut dihujani dengan ucapan tahniah daripada peminat dan pengikutnya. Malah rakan-rakan artis juga tidak ketinggalan meninggalkan komen mendoakan urusan bakal pengantin itu dipermudahkan.

Manakala kakaknya yang juga seorang pelakon iaitu Uqasha Senrose hanya meninggalkan emoji ‘love’ di ruangan komen. Foto beserta tanda pagar #myotherhafiznel itu menerima lebih 180,000 tanda suka dan lebih 2,200 komen.

Nelydia yang menjalin hubungan dengan Hafiz sejak April 2018 itu sebelum ini, memaklumkan dia sudah bersedia mendirikan rumah tangga selepas kembali dari menunaikan umrah di Tanah Suci Makkah, Disember lalu.

Dia juga tidak menyembunyikan kenyataan itu apabila membuat pengakuan bakal menamatkan zaman gadis menerusi perkongsian beberapa video sempena majlis parti bujang di laman sosialnya, awal bulan lalu.

murai.my mengucapkan tahniah kepada Nelydia dan semoga majlis yang diadakan pada hari ini akan berjalan dengan lancar, aamiin.