Peminat sedia maklum bahawa Dato Fazley Yaakob sememangnya dikenali sebagai seorang yang cukup peramah dan sopan santun, tidak hairanlah begitu ramai yang begitu menyenangi sikapnya. Sebagai makluman, semalam merupakan ulangtahun kelahirannya yang ke-41.

Raf Yaakob Buat Kejutan 

Untuk itu, sudah pasti ramai orang yang ‘terdekat’ terutama keluarga dan kakitangan restorannya telah menyediakan ‘sesuatu’ yang istimewa buat penyanyi ini. Buktinya, adik kepada Fazley yang juga selebriti, Raf Yaakob terlebih dahulu membuat kejutan buat abangnya yang tersayang.

IKLAN

Terharu Melihat Pengorbanan Abang 

Menerusi sebuah video yang dikongsi di laman Instagram nya, Raf telah masuk ke bilik abangnya itu dan menyanyikan lagu ‘Selamat Hari Lahir’ buat Fazley pada malam hari lahirnya. Malah dalam ucapannya itu, Raf turut terharu melihat pengorbanan Fazley selama ini selain turut berjanji akan terus menyokong segala usaha abangnya itu.

Rata-rata peminat yang mengikuti perkembangan selebriti itu memuji keakraban mereka sejak dahulu lagi malah turut berasa iri hati kerana amat sukar untuk melihat hubungan adik-beradik yang sangat rapat. Benar-benar bromance relationship goal bukan? Buat Dato’ Fazley selamat hari lahir diucapkan dari kami di murai.my!