Semalam, Ain Edruce berkongsi gambar beliau disarungkan cincin oleh seorang wanita yang dipercayai ibu kepada teman lelaki Ain. Perkongsian itu mendapat puluhan ribu ‘like’ dengan sebahagian besar pengikutnya memberikan ucapan tahniah kepada Ain.

Ain mengenali ahli perniagaan itu sejak setahun lalu menerusi laman sosial dan kelihatan gambar Ain untuk acara merisik semalam kelihatan sungguh gembira dan manis sekali.

IKLAN

“Jika ditanya soal bersedia untuk mendirikan rumah tangga, bagi saya, ia sangat subjektif. Saya percaya, ia datang bersama tanggungjawab. Selalunya, kata orang, kalau kita belum bersedia untuk berkahwin, ketika itulah kita sebenarnya sudah bersedia menggalas tugas sebagai isteri,” kata Ain kepada BH Online.

Bercerita mengenai buah hatinya, Ain berkata, lelaki itu sangat berbeza daripada kebanyakan pemuda lain yang ingin mengenalinya.

“Selain Amirul, ada juga lelaki lain yang menghantar pesanan di Instagram untuk mengenali saya dengan lebih dekat. Namun, caranya berbeza. Amirul seorang yang sangat budiman ketika menyatakan hasratnya untuk berkenalan.

“Dia bukan jenis yang berlebih-lebih dalam usahanya memenangi hati saya. Pendek kata, tidaklah sampai keluar ayat seperti ‘bergelar tulang rusuk apabila melihat gadis seperti kamu’. Amirul juga tidaklah terlalu romantik, sebaliknya lelaki yang suka berterus-terang,” tambah Ain.

murai.my mendoakan segala persiapan untuk majlis pertunangan Ain bersama pasangan berjalan dengan lancar hendaknya, in shaa Allah.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda