Setiap ibu pasti akan teruja menantikan kelahiran cahaya mata mereka. Jika dahulu penyanyi tersohor negara, Dato Sri Siti Nurhaliza telah menghasilkan sebuah lagu buat anaknya, Siti Aafiyah yang berjudul Comel Si Pipi Merah, kali ini Shila Amzah turut mengikuti jejak yang sama.

IKLAN

Tulis Lagu Untuk Anak 

Begitu teruja untuk bergelar sebagai seorang ibu, Shila atau nama sebenarnya NurShahila binti Amir Amzah telah berkongsi sesuatu mengenai bakal anaknya pada peminat. Menurut Shila di laman Instagram nya, dia telah menulis sebuah lagu khas untuk anaknya itu. Sudah siap dihasilkan, jelas pelantun yang terkenal dengan Patah Seribu ini turut memberitahu bahawa dia berasa begitu terharu dapat menghasilkan lagu tersebut sehingga berasakan ingin mengalir air.

Ikut Jejak Bapa 

Mengimbau kenangan lalu, Shila berkata suatu ketika dahulu bapanya, ND Lala turut pernah menghasilkan sebuah lagu berjudul ‘budi dan jasa’ buat dia dan adik-beradiknya yang lain. Justeru itu, dia ingin membuat perkara yang sama buat anaknya itu kelak.

Perkongsian Shila itu membuatkan pengikut-pengikutnya terharu malah dalam masa yang sama turut teruja untuk mengetahui jantina anak penyanyi itu.Shila telah diijabkabulkan dengan Haris Idraki Elias pada 19 April 2018 dan dijangka bakal lahirkan anaknya itu tidak lama lagi.

IKLAN