Susulan daripada isu curang melibatkan pelakon Ammar Alfian, selepas disebarkan oleh isterinya, Nelissa Nezam menerusi laman Instagram pada Isnin lalu, akhirnya pelakon filem Paskal ini mendedahkan sesuatu yang mengejutkan.

Ammar Mengaku Curang

Menurut sumber, Ammar atau nama sebenarnya Ammar Alfian Aziz Mohd Zakri akui bahawa dia telah berlaku curang seperti yang didakwa isterinya. Sedar akan kesilapan yang dilakukannya, Ammar sudah pun memohon maaf beberapa kali kepada isterinya itu yang juga bekas penyampai berita sebuah televisyen swasta. Reda akan ketentuan-Nya, Ammar bagaimanapun memberitahu ini adalah kali terakhir dia akan bercakap mengenainya kerana ingin menyelamatkan rumahtangga yang dibina bersama Nelissa pada Mac 2016.

IKLAN

Mahu Fokus Pada Anak 

Dalam pada itu, menurut Nelissa pula dia sama sekali tidak kisah dengan apa pun tindakan Ammar selepas ini. Baginya, apa yang penting kini adalah ingin memberi fokus kepada kehamilannya yang kini mencecah enam bulan serta enggan diganggu.Terdahulu, menerusi artikel kami yang lalu Nelissa mendedahkan perbualan WhatsApp dengan Ammar di Instagram Stories nya dimana dia menunjukkan bukti bahawa pelakon itu telah berlaku curang padanya.