Biarpun gagal dalam perkahwinan pertama nya terdahulu, usahawan kosmetik terkenal Siti Arifah Amin atau lebih dikenali sebagai Joy Revfa enggan ‘mengalah’ dalam mencari cinta sejati nya. Malah sejak berpisah, Joy sering kali digosipkan dengan beberapa orang jejaka yang sering kali dilihat bergambar bersama nya.

Muatnaik Gambar Seorang Jejaka Kacak 

Namun ujar pemilik Merve Cosmetics ini ada diantaranya hanyalah hubungan sebagai sahabat semata-mata. Terbaru, Joy sekali lagi menarik perhatian pengikutnya apabila dia telah memuat naik beberapa keping gambar menerusi Instagram dan Insta-story nya.

IKLAN

Malah salah satu posting nya tertulis bahawa dia sudah dirisik oleh keluarga jejaka pilihannya. Meskipun begitu, tidak lama kemudian kesemua gambar tersebut telah dipadam dari akaun media sosialnya.

Hati Joy Milik Pelakon?

Dalam carian kami sebelum ini menerusi komen-komen yang sempat ditinggalkan oleh netizen, rata-rata netizen mendakwa lelaki tersebut merupakan seorang pelakon. Enggan mendedahkan siapakah lelaki bertuah tersebut, Joy hanya menggunakan #Revza dan #childhoodcrush bagi memberi bayangan mengenai lelaki itu.Jika benar hati usahawan ini telah dimiliki, kami di murai.my ingin mengucapkan tahniah serta semoga dipermudahkan sehingga ke jinjang pelamin!