Sebelum ini, ramai yang sedia maklum bahawa pelakon Zarina Anjoulie dan Fathia Latiff berkawan baik sebelum hubungan kedua-duanya dikatakan berantakan selepas Fathia mula memperkatakan sesuatu mengenai sahabatnya pada pihak media.

Anggap Fathia Lupa Kawan 

Geram dengan tindakan Fathia yang seolah-olah ditujukan buat nya, Zarina turut membuat beberapa posting ‘luahan perasaan’ mengenai perselisihan faham diantara dia dan Fathia menerusi laman Insta story nya.

IKLAN

Menyifatkan Fathia sebagai seorang yang ‘lupa kawan’, pelakon Anak Pontianak itu turut mengimbas kembali detik dimana dia sanggup datang dari jauh menolong dan meneman Fathia ketika pelakon itu dilanda masalah.

Serik Mahu Tolong 

Malah dia turut menyindir Fathia dengan beranggapan meskipun pelakon itu mempunyai banyak pengikut di laman Instagram. namun ketika itu tiada siapa yang mahu berkawan dengannya akibat pelbagai kontroversi dan masalah disipiln Fathia yang hangat diperkatakan.

Seakan sudah serik mahu membantu Fathia, Zarina turut berpesan agar pelakon itu tidak lagi mencari nya dan enggan mempunyai sebarang kaitan selepas ini. Hasil carian kami di laman Instagram turut mendapati bahawa Fathia sudah menyahaktifkan laman Instagram miliknya.