Sebelum ini, Marvel Cinematic Universe (MCU) telah mengesahkan bahawa filem Guardians of The Galaxy (GOTG) akan diteruskan menerusi sekual nya yang ketiga.

GOTG Semakin Ramai!

Dengan kemunculan Gamora yang hidup semula dan Thor yang membuat keputusan untuk mengikut kumpulan GOTG barangkali ianya bakal menyaksikan sebuah filem yang cukup hebat apatah lagi pasukan ini semakin membesar dengan turut disertai Nebula dan Mantis. Dalam kerancakan peminat memperkatakan mengenai filem ini, satu berita mengejutkan turut hangat diperkatakan.

Lady Gaga Bakal Sertai GOTG 

Ini kerana terdapat ura-ura mengatakan penyanyi antarabangsa terkenal, Lady Gaga dikatakan bakal sertai filem adiwira itu. Mengenai watak yang akan dipegang Gaga, rata-rata mengandaikan penyanyi ini akan menjadi Lylla,kekasih kepada Rocket Raccoon. Untuk yang masih tidak tahu Rocket Racoon telah dilakonkan oleh Bradley Cooper dan sekiranya berita ini adalah benar, peminat akan sekali lagi melihat gandingan Gaga dan Bradley selepas filem A Star Is Born.

Dalam perkembangan lain, GOTG3 ini juga bakal menyaksikan Rocket Raccoon sebagai teraju utama kali ini! GOTG3 dijadualkan tayangannya pada tahun 2021.

IKLAN