Buat peminat filem Hindi, Bajrangi Bhaijaan merupakan salah satu filem yang dikatakan terbaik malah jalan ceritanya juga mempunyai intipati yang sarat dengan pengajaran. Filem ini telah dibintangi oleh pelakon Bollywood terkenal, Salman Khan dan Harshaali Malhotra sebagai teraju utama nya.

Wajah Harshaali Seiras Aaishah Dhia Rana 

Filem yang mendapat sambutan cukup menggalakkan di seluruh dunia ini mampu membuatkan penonton menangis malah ada diantara nya yang sudah menonton filem ini berkali-kali terutama buat peminat filem Hindi di Malaysia.

Menyusuli perkhabaran mengenai filem ini, beberapa orang pengguna media sosial menerusi laman Twitter memperakui bahawa wajah Harshaali yang memegang watak sebagai Shahida atau Munni mempunyai iras wajah anak kepada Rozita Che Wan iaitu Aaisyah Dhia Rana.

Tidak Tolak Kemungkinan Aaishah Akan Jadi Pelakon 

Rata-rata pengguna Twitter yang lain turut bersetuju dengan pandangan berkenaan dan memuji kecantikan wajah Aaisyah yang diwarisinya dari kedua ibu bapanya.

IKLAN

Malah ada yang tidak menolak bahawa tidak mustahil pada suatu hari nanti anak pelakon ini akan mengikut jejak langkah Che Ta dan Zain sebagai seorang pelakon dan akan menjadi seorang model yang cukup cantik apabila dewasa kelak.