[GIVEAWAY] Menang Tiket Wayang Filem Romantik Thailand ‘Nakee 2 ‘

53

Bagi mereka yang meminati genre filem romantik terutamanya dari filem Thailand, Nakee 2 akan ditayangkan pada tanggal 18 Julai 2019 di pawagam berhampiran dengan anda.

Filem Nakee 2 mengisahkan tentang Sroi iaitu dilakonkan oleh Yaya Urassaya, lahir dengan kepercayaan kepada dewi Nagi. Dia menjual bunga dengan neneknya dan merawat kuil dewi dan kadang-kadang ini membuatkan terikat dengan dewi Nakee.

Jika dilihat pada trailer filem yang dikeluarkan, anda dapat saksikan kejadian pelik di sebuah perkampungan termasuk kes pembunuhan. Ia membabitkan seekor naga mistik yang dipanggil Nakee.

Kemudian muncul seorang detektif muda bernama Pongprab lakonan Nadech Kugimiya, dihantar untuk bertugas di pejabat polis Don Mai Pan dan menyiasat beberapa kes misteri pembunuhan dan banyak kejahatan yang mengerikan di sini. Beberapa kes terlihat mustahil dan dia tidak boleh menyelesaikannya.

Penduduk setempat percaya Dewi Nakee yang melakukan hal ini dan yakin bahawa Sroi adalah dewi Nagi. Pongprab tidak percaya tentang kejadian supranatural dan mencari kebenaran tentang hal ini.

IKLAN

Bagaimana, adakah anda tertarik untuk menonton? Khas Untuk Peminat murai.my, pada Selasa, 16 Julai 2019, jam 8.45 malam bertempat di  TGV One Utama, kami ingin mencari pembaca bertuah untuk memenangi sepasang tiket tayangan perdana filem ini secara percuma!

Caranya anda hanya perlu lengkapkan butiran dan soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Syarat Penyertan

  1. Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  2. Selepas menonton, kongsikan ulasan anda mengenai filem ini di sosial media dan tag murai.my beserta #HangatMalaysia #Nakee2MY dan @tgvpictures
  3. Anda dikehendaki kongsikan artikel ini di Facebook dan mengisi butir-butir diri anda dengan menjawab soalan.
  4. Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 15 Julai 2019
  5. Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan. Keputusan hakim adalah muktamad.
  6. Pemenang akan dihubungi pihak murai.my melalui email anda.
  7. Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  TGV One Utama pada 916 Julai bermula jam 8.00 malam hingga 8.30 malam.
  8. Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 8.45 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  9. Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry