Tuntut Permohonan Maaf! Rihana Cabar Sultan Kelantan Buat Ujian DNA

Mesti Baca

Nazmi Nordin Kongsi Pengalaman & Kesan Disuntik 2 Kali Vaksin

Sejak pengumuman kerajaan mengenai pemberian vaksin COVID-19 kepada seluruh rakyat Malaysia, pelbagai reaksi telah diberikan oleh mereka. Dr Nazmi Antara...

Patutlah Cantik! Selain Neelofa 10 Artis Wanita Ini Berdarah Kacukan

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa di Malaysia sebenarnya ramai artis wanita yang berdarah kacukan atau campuran dan kebanyakannya...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Biarpun media tempatan agak sedikit ‘reda’ dengan perkhabaran mengenai kontroversi perceraian bekas Ratu Cantik Rusia dengan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V namun media antarabangsa masih terus mengikuti rapat perkembangan mereka.

Cabar Lakukan Ujian DNA 

Terbaharu menerusi laporan MSN, Rihana Oksana Gorbatenko telah mencabar Sultan Muhammad V untuk lakukan ujian DNA terhadap bayi berkenaan. Sebelum ini, muncul spekulasi hangat yang dilaporkan media antarabangsa mengenai salah satu punca pasangan ini bercerai adalah kerana kesahihan bapa sebenar kepada anak kandung mereka, Tengku Ismail Leon Petra ibni Tengku Muhammad V Faris Petra.

Rakan Dakwa Perkahwinan Masih Sah 

Malah dalam perkembangan lain, menurut rakan kepada wanita Rusia ini, Liliya Nastaeve telah menegaskan bahawa perkahwinan Rihanna dan Sultan Muhammad V masih sah dan turut menolak dakwaan yang dibuat peguam baginda mengenai penceraian mereka selepas 13 bulan berkahwin.

Tuntut Permohonan Maaf 

Jelasnya lagi, Rihana yang kini tinggal bersama anaknya di Moscow telah menuntut permohonan maaf secara terbuka dari Sultan Muhammad V mengenai penafian yang dibuat baginda sebelum ini sebagai bapa kepada anaknya.

“Semua kenalan rapat Rihana termasuk ibu bapanya, sedang menunggu permohonan maaf dari baginda. Kalau timbul keraguan, baginda boleh buat ujian DNA. Sekiranya Oksana mendedahan wajah anaknya kepada umum, tiada siapa akan meragui kerana mereka tampak seiras,”

Dalam pada itu, peguam yang mewakili Rihana, Evgeny Tarlor yang juga bekas Senator Rusia berkata dakwaan Sultan Muhammad V itu adalah bohong semata-mata serta telah mencabar peguam kepada baginda, Koh Tien Hua membuktikan bahawa dia sememangya mewakili Sultan Kelantan itu.

Terkini

Selain Nicholas Saputra, 4 Selebriti Kacak Indonesia Ini Memiliki Kemahiran Dalam Fotografi

Kebanyakkan daripada selebriti mempunyai hobi mereka sendiri selain daripada berlakon ataupun menyanyi. Menurut Fimela.com, berikut merupakan 5 selebriti Indonesia...

Artikel Berkaitan