Masih segar dalam ingatan kami mengenai konsert Datuk Seri Siti Nurhaliza On Tour pada Mac yang lalu. Manakan tidak, bagi kami secara peribadi menganggap konsert itu seperti satu kepuasan untuk melihat penyanyi kesayangan ramai ini membuat ‘comeback’ mengubati kerinduan para peminat.

Info Mengenai Konsert Mini Siti Nurhaliza 

Kini, satu lagi khabar gembira buat peminat kerana Siti akan menganjurkan sebuah konsert mini tidak lama lagi sebelum menjayakan konsert seterusnya di Adelaide pada Oktober kelak. Buat anda yang ingin turut serta pada konsert mini Siti, pastikan anda ‘take note’ pada butiran kami di bawah. Teruja bukan?

IKLAN

1Konsert Mini Shopee X SimplySiti

Dalam pengumuman yang dibuat Siti dalam sebuah sidang media yang diadakan baru-baru ini, Siti menerusi SimplySiti akan menganjurkan sebuah konsert mini bersama-sama Shopee. Konsert mini ini akan membawa peminat mengimbau zaman silam menerusi lagu-lagu hit paling
diminati.

2Berlangsung Pada 14 September 2018

Buat anda yang tertanya-tanya, konsert mini ini bakal berlangsung pada 14 September jam 8.30 malam. Memandangkan ianya merupakan sebuah konsert mini, dikhabarkan hanya 2,000 tiket akan dijual kepada peminat. Siapa cepat dia dapat!

3Harga Tiket Bermula RM350

Untuk anda yang ingin membeli tiket konsert ini, ianya akan dijual di Shopee pada 2 Ogos, berharga RM350 untuk kategori Emas dan RM450 untuk Berlian. Tidak cukup untuk itu, khas buat peminat Siti yang membelanjakan sekurang-kurangnya RM250 untuk produk SimplySiti sepanjang promosi Super Brand Day berpeluang menerima dua tiket bernilai sehingga RM900.

4Lokasi Konsert Mini Siti Nurhaliza

Biarpun begitu, sehingga kini lokasi konsert mini itu masih lagi dirahsiakan sehinggalah diumumkan pada 2 Ogos ini. Dengan kapasiti seramai 2,000 orang peminat kami menjangkakan PWTC, Stadium Malawati atau mungkin Axiata Arena sekali lagi bakal menjadi ‘saksi’ kepada konsert ini.

5Minum Petang dengan Siti Nurhaliza

Peminat boleh minum petang dengan Siti pada 18 September di Grand Hyatt Kuala Lumpur! Eksklusif untuk pemegang kad CIMB Islamic, seramai 15 pemenang berpeluang untuk menyertai majlis minum petang ini bersama pasangan mereka apabila mereka berbelanja sekurang-kurangnya RM250 untuk produk SimplySiti sepanjang promosi Super Brand Day.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda