Seperti yang kita ketahui biarpun Black Panther sudah pasti akan mempunyai filemnya yang kedua namun pihak Marvel Cinematic Universe (MCU) tidak meletakkan filem itu di dalam senarai fasa keempat dan kemungkinan besar akan tersenarai dalam fasa lima kelak.

Namor Akan Muncul?

Biarpun begitu, peminat terlebih dahulu memperkatakan mengenai watak jahat yang akan muncul dalam filem itu kelak yang mana watak Namor akan diwujudkan. Buat yang tidak tahu, Namor merupakan sejenis makluk hybrid manusia dan hidupan laut yang berasal dari Atlantis yang turut dibandingkan dengan watak Aquaman dari DC

Henry Golding Bakal Jadi Namor 

Menghangatkan lagi suasana sehingga tular di media sosial, pelakon kelahiran Malaysia Henry Golding dikatakan akan memegang watak ‘supervillan’ itu. Spekulasi tersebut mula tular selepas ianya tercetus dari pihak yang sama mendedahkan Robert Pattinson bakal menjadi ‘the next Batman’.

Kemunculan Namor juga seperti dapat dijangka selepas Marvel memberi petunjuk menerusi salah satu adegan dalam Avengers : EndGame. Ketika itu, Okeye memberitahu Black Widow terdapat satu gegaran dikesan di perairan berhampiran pantai Wakanda sekaligus ianya seperti satu petanda kemunculan Namor. Melihatkan rupa paras dan fizikal Henry yang memiliki ciri Namor keberangkalian pelakon ini untuk memegang watak tersebut agak tinggi.

IKLAN