Pada 13 September ini, pereka fesyen terkenal Rizman Nordin,35 bakal melangsungkan perkahwinannya bersama ahli perniagaan yang juga model, Nurida Suraya, 30.

Sambut Di Atas Kapal Mewah 

Untuk itu, rakan-rakannya sempat meraikan Rizman dalam sebuah parti ‘lelaki bujang’ di sebuah hotel terkemuka di Pulau Langkawi,Kedah. Antara rakan-rakannya yang turut kelihatan adalah rakan perniagaannya, Ruzaini Jamil, pereka fesyen Hatta Dolmat dan beberapa individu yang terkenal di dalam industri. Berpakaian serba putih, mereka bukan sahaja meraikan Rizman di hotel tersebut malah turut merakamkan kenang-kenangan yang cukup teristimewa di atas kapal mewah The Ocean 7.

IKLAN

Sedih Fazura Tidak Dapat Turut Serta 

Rizman yang berasa terharu dengan sambutan itu turut meluakan rasa bersyukur kerana dikurniakan sahabat yang cukup baik. Dalam kesempatan itu, Rizman turut berasa sedikit sedih kerana salah seorangt sahabat karibnya yang juga aktres terkenal, Nur Fazura tidak dapat turut serta dalam majlis itu.

“Missing my twinnie @missfazura and the rest of the crew”

Terdahulu, Rizman dan Nurida telah mengikat tali pertunangan pada 6 Jun lalu dalam persalinan sedondon bewarna biru yang mendapat pujian ramai daripada pengikutnya di media sosial.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda