Semalam telah berlangsungnya majlis anugerah 100 Top Young CEO 2019 yang mana dalam majlis ini telah mengiktiraf dan memberi penghargaan buat mereka yang bergiat aktif dalam membesarkan perniagaan masing-masing dan memberikan inspirasi buat pengguna di luar sana.

10 Selebriti Terima Penghargaan 

Dalam majlis itu, perhatian turut diberikan kepada selebriti-selebriti ini yang mana mereka turut tersenarai sebagai penerima anugerah mengikut kategori yang dipertandingkan. Antara selebriti tersebut adalah

  1. Memey Suhaiza – Special Talent Entreprenuer
  2. Norman Hakim – Special Talent Entreprenuer
  3. Hannah Delisha – Special Talent Entreprenuer
  4. Wawa Zainal – Special Talent Entreprenuer
  5. Aeril Zafrel – Special Talent Entreprenuer
  6. DJ Fuzz – Special Talent Entreprenuer
  7. Zoey Rahman – Special Talent Entreprenuer
  8. Datin Rebecca Nur Al-Islam – Woman In Business
  9. Datin Hajah Fouziah Gous – Woman In Business
  10. Rozita Che Wan – Woman In Business

Norman Dan Memey Bersyukur 

Berasa gembira dan bersyukur atas anugerah yang diterima, pasangan suami isteri yang juga pelakon, Norman Hakim dan Memey Suhaiza menganggap anugerah ini sebagai pencetus ilham dan semangat untuk terus berusaha dengan lebih baik pada masa akan datang.

Dalam posting yang dikongsi menerusi laman Instagram nya, Norman turut mengucapkan terima kasih kepada keluarga dan anak-anak kerana sentiasa menyokong dan mendoakan yang terbaik buat mereka selain turut mendedikasikan penghargaan terima kasih buat panel juri yang mengiktiraf mereka dalam majlis tersebut. Tahniah diucapkan buat semua penerima anugerah!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry