[GIVEAWAY] Jadi Penonton Terawal Menonton Filem Seram Death Whisper

0
1

Filem seram dari Indonesia kembali lagi dan bakal menghantui anda pada 22 Ogos ini. Filem dari pengarah tersohor, Awi Suryadi berjudul Death Whisper ini memaparkan kisah seram kehidupan pelajar sekolah yang membunuh diri akibat di buli dan ia berdasarkan filem seram popular di Korea iaitu Whispering Corridors.

Di sini kami ingin kongsikan sedikit sinopsis flem ini di mana ia mengisahkan Alex (Annga Aldi) yang merupakan pelajar baru di Sekolah Menengah Abdi Bangsa dan menurut budaya di sana, pelajar baru akan dibuli bukan sahaja dari segi fizikal tetapi juga mental.

IKLAN

Alex sentiasa dibuli ketika menuntut di Abdi Bangsa dan pada masa yang sama dia bertemu teman baiknya Maggie (Amanda Rawles) yang juga merupakan pelajar junior di sekolah berkenaan.

Keadaan sekolah menjadi lebih seram apabila Alex dipaksa untuk melakukan ritual untuk memangil roh dan sejak dari itu, Abdi Bangsa menjadi satu sekolah yang sangat menakutkan dan seram!

Bagaimana, adakah anda tertarik untuk menonton? Khas Untuk Peminat murai.my, pada hari Isnin, 19 Ogos 2019, jam 9.00 malam bertempat di  TGV One Utama, kami ingin mencari pembaca bertuah untuk menonton lebih awal filem ini dengan memenangi sepasang tiket tayangan perdana!

Caranya anda hanya perlu ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memenangi tiket!

  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @hangatmalaysia dan Twitter @HangatMalaysia.
  2. Kongsi artikel ini di Facebook dan Twitter anda, dan jawab soalan ini:

    Sebutkan nama sekolah Alex dalam filem Death Whisper?

  3. Sertakan hashtags #HangatMalaysia # DeathWhisperMy #TGVPictures, dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  4. Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  5. Pemenang akan dihubungi pihak murai.my melalui Facebook anda.
  6. Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  TGV One Utama pada 19 Ogos bermula jam 8.00 malam hingga 8.50 malam.
  7. Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 9 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  8. Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.

Komen Anda