Fazley Yaakob Antara Pemimpin Paling Dikagumi Di Asia!

ramai selebriti popular tanah air turut diberikan penghormatan menerima anugerah tersebut menerusi kategori. Ini termasuklah Chef selebriti, Datuk Fazley Yaakob yang telah diiktiraf sebagai Pemimpin Paling Dikagumi Di Asia 2019 bagi kategori kulinari.

Mesti Baca

Semalam, telah berlangsungnya sebuah majlis anugerah berprestij peringkat antarabangsa anjuran Herald Global & ERTC Media yang diadakan di Hotel Intercontinental. Sebagai info, Herald Global merupakan sebuah portal berpengaruh di India dan penganjuran anugerah itu bertujuan untuk menghargai pencapaian setiap individu merangkumi pelbagai bidang.

Fazley Yaakob Pemimpin Paling Dikagumi Di Asia Kategori Kulinari 

Dalam pada itu, ramai selebriti popular tanah air turut diberikan penghormatan menerima anugerah tersebut menerusi kategori. Ini termasuklah Chef selebriti, Datuk Fazley Yaakob yang telah diiktiraf sebagai Pemimpin Paling Dikagumi Di Asia 2019 bagi kategori kulinari.

Rasa Syukur Tidak Terhingga 

Menjengah ke laman Instagram nya, Fazley berasa bersyukur kerana menerima satu lagi pengiktirafan sepanjang bergelar sebagai seorang Chef. Malah dia turut mendedikasikan ucapan terima kasih buat ibu,isteri serta anak-anak tercinta. Tidak dilupakan keluarga serta seluruh pekerja nya yang selama ini banyak menyokong dan sama-sama membantu menaikkan perniagaan yang diusahakannya menerusi SukaSucre Bistro.

Berterima Kasih Pada Arwah Bapa 

Dalam pada itu, bapa kepada empat orang cahaya mata ini juga berasa sedih dan kerana merasakan anugerah ini akan lebih bermakna sekiranya arwah bapanya dapat melihat pengiktirafan yang diterima.Fazley juga berhasrat akan menghadiahkan anugerah ini buat bapa tersayang selain mengucapkan terima kasih atas segala tunjuk ajar yang diberikan selama ini.

View this post on Instagram

Syukur Alhamdulilah, I received yet another award tonight! Terima kasih buat semua yang kekal menyokong kerjaya saya sebagai #TukangMasak. Ibu @rsd.umi tersayang, isteri tercinta @azrene_ahmad, adik-adik yang dikasihi @imranajmain @rafyaakob @mawarashid @ahmadrafizi @farah.yaakob @nadyaakob, anak-anak Dida tersayang @fariedzfazley @fieradzfazley @fierudzfazley @elliefazley dan keluarga besar @ss_creatives & @sukasucrebistro. Thank u! . KUALA LUMPUR, 24 Ogos 2019 – Cef selebriti popular, Dato’ Fazley Yaakob, 41, diumumkan sebagai Pemimpin Paling Dikagumi Di Asia 2019 bagi kategori kulinari sempena anugerah berprestij peringkat antarabangsa anjuran Herald Global yang bakal diadakan di Hotel Intercontinental di sini pada 26 Ogos ini. Berita itu telah dimaklumkan sendiri oleh wakil Herald Global baru-baru ini kepada bekas juara MasterChef Celebrity 2012 itu di atas sumbangan dan pengorbanan beliau dalam memartabatkan industri makanan secara menyeluruh di dalam dan luar negara . Nota buat arwah Bapak: “Di sebalik anugerah demi anugerah di dalam bidang kulinari, anakmu ini tetap merasakan kehilanganmu Bapak. Alangkah indahnya jika Bapak masih ada, akan ku hadiahkan setiap anugerah ini buatmu. Jiwa ku kosong tak terisi tanpamu Bapak, terima kasih di atas segala tunjuk ajar, panduan dan pengalaman pertama memotong cili menggunakan pisau tajam. Ku sentiasa merinduimu Bapak, #Alfatehah”

IKLANA post shared by Dato' Fazley Yaakob (@fazleyyaakob) on

Selain Fazley, antara selebriti tanah air yang turut diiktiraf adalah Zoey Rahman, Sufian Suhaimi, Siti Nordiana, Jaclyn Victor, Elfira Loy dan ramai lagi.

Terkini

Selain Neelofa, Perkahwinan Ini Juga Dikatakan Membelanjakan Jumlah Wang Yang Besar Di Hari Bahagia Mereka

Di Malaysia, perayaan perkahwinan kadangkala berlangsung selama beberapa hari. Sesetengah selebriti akan mengadakan majlis sambutan yang berbeza untuk keluarga,...

Artikel Berkaitan