Sebelum ini, isteri kepada pelakon Sharnaaz Ahmad iaitu Noor Nabila mengesahkan telah memfailkan perceraian terhadap suaminya itu selepas spekulasi mengenai hubungan pasangan itu mula menjadi perhatian peminat apabila Nabila dilihat memuat naik sekeping foto dipercayai berada Kompleks Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Jalan Duta, di Instagram Story miliknya pada 31 Ogos baru-baru ini.

Sharnaaz Tolak Tuntutan Isteri 

Susulan daripada itu, Sharnaaz dan isteri telah ke Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur bagi menyelesaikan kemelut diantara mereka. Dalam prosiding yang dijalankan, Sharnaaz telah memaklumkan menolak tuntutan isterinya dalam memfailkan perceraian dan ingin mencari jalan perdamaian diantara mereka.

IKLAN

“Bila saya kata tak setuju, makna nya kita akan cuba perelokkkan sebaik mungkin. Orang kata kenapa kahwin elok-elok, takkan cerai nak gaduh-gaduh, kita tengok apa kebaikan yang boleh dicari.

Ketika ditanya mengenai soal masih sayang pada isterinya, Sharnaaz enggan menjawab persoalan berikut dan serahkan pada masa untuk menentukan segala-galanya.

Sebelum ini,Sharnaaz Ahmad membidas kecaman dan spekulasi netizen yang mendakwa sikap baran pada pelakon itu antara punca mengapa rumah tangga mereka bergolak. Sharnaaz dan Nabila telah diijabkabulkan pada 31 Mac 2017 dan dikurniakan seorang anak lelakio,Jebat Jayden yang kini berusia setahun