Jika sebelum ini, bekas ratu cantik Moscow, Rihana Oksana hanya mendedahkan perihal berkenaan dirinya dan perkahwinan terdahulu bersama Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V menerusi laman Instagram, kali ini buat kali pertama Rihana tampil di hadapan media menerusi wawancara khas bersama Mail Online.

Muncul Di Media 

Menurut Rihana, sesi wawancara tersebut telah diadakan pada 27 September yang lalu di mana ianya bertujuan bagi menjelaskan situasi sebenar berkenaan perceraiannya yang menjadi topik sensasi sejak awal tahun lalu. Dedah Rihana, dia sudah tidak bertemu dengan Sultan Muhammad sejak Disember tahun lalu.

Jelasnya, Sultan Muhammmad seolah-olah cuba menyembunyikan diri daripadanya dan juga anak mereka, Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra. Dalam pada itu, dia juga ingin memohon maaf atas sikap suaminya(Sultan Muhammad) yang mana baginya adalah punca mengapa isu ini terjadi selain mengharapkan agar ianya akan berakhir bagi menjaga reputasi baginda sebagai seorang kerabat diraja.

Mahu Buka Akaun YouTube 

Memetik perbualan Rihana dalam sesi wawancara itu, dia akui agak sedikit keliru dengan apa yang terjadi kerana segalanya berlaku begitu pantas. Malah wanita Rusia ini turut mengimbas kembali kenangan majlis perkahwinannya selain berazam akan membesarkan anaknya dengan cara yang terbaik.

https://www.instagram.com/p/B28ul1ZCeOX/

IKLAN

Dalam pada itu, Rihana turut memberitahu akan membuka laman YouTube rasmi nya tidak lama lagi bagi berkongsi perihal cara dan gaya kehidupannya bersama anak yang tersayang.