Bercakap mengenai Dato’ Chef Wan, pasti ramai yang sedia maklum bahawa chef selebriti ini sememangya lantang bersuara dan sering kali berkongsi pelbagai kisah di laman Instagram nya.

Isteri Bekas Menantu Tuduh Chef Wan 

Terbaru, Chef Wan telah berkongsi sebuah posting yang cukup panjang di laman Instagram nya mengenai isteri kepada bekas menantunya, Gavin Edward O’Luanaigh yang dikenali sebagai Kiran. Menurut Chef Wan, dia berasa berang dengan tindakan Kiran yang menuduhnya seperti seseorang yang miang dan cuba membuat gangguan seksual kepada kanak-kanak menerusi posting di Instagram wanita itu.

Mahu Saman

Jelasnya, soalan yang ditanya kepada kanak-kanak itu hanyalah satu gurauan yang biasa dalam masyarakat melayu dan sesiapa sahaja yang mengenalinya pasti sedia mengetahui bahawa dia gemar bergurau. Ekoran tuduhan tersebut, Bapa kepada Serina dan Chef Riz itu memberitahu mahu saman wanita tersebut kerana telah menuduhnya dengan perkara yang tidak berasas.

“I will sued her to her last penny for inplying these and now talking to my lawyer about this disgusting accusation.

“This Pariah bitch is mad and desperate to even stick her nose in my family matters. Now i shall teach her a lesson not to open her lousy mouth if its not true,”

https://www.instagram.com/p/B3bGZjvANF-/?utm_source=ig_embed

IKLAN

Sebagai info, Serena telah bercerai dengan Gavin pada tahun 2017 dan hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua orang cahaya mata, Tristan Tareef dan Isabella Saffiya. Setahun kemudian, Gavin telah berkahwin dengan Kiran dan mempunyai seorang anak lelaki.