Di saat penyanyi antarabangsa Adele membuat kemunculan terbarunya, rata-rata peminat seluruh dunia begitu kagum dengan bentuk badannnya yang semakin ideal.

Adele Hilang 19 Kilogram 

Manakan tidak, jika sebelum Adele dikenali sebagai salah seorang selebriti yang berbadan gempal kini dia kelihatan cukup cantik apatah lagi setelah hilang 19 kilogram berat badan. Ekoran penampilannya itu berjaya dan banyak memberi inspirasi kepada orang ramai, rakan selebriti Victoria Beckham begitu teruja untuk menghadiahkan Adele jenama eksklusif rekaannya.

IKLAN

Victoria Teruja Dengan Adele 

Menurut sumber antarbangsa, Victoria begitu menginginkan penyanyi kegemarannya itu memakai ‘Posh’ keluarannya malah bintang Spice Girls itu juga meletakkan Adele sebagai tetamu terpenting Posh.

Jelas Victoria, dia sudah lama memendam hasrat untuk melihat Adele menggayakan rekaannya namun tidak kesampaian kerana saiz terakhir rekaan Posh adalah saiz XL. Tambahnya lagi, dia enggan memalukan Adele sekiranya menghantar posh dengan saiz yang tidak muat dipakainya. Namun kini tidak lagi kerana Adele sudah langsing dan cantik!