Filem terbitan Marvel The Eternals dijangka akan ditayangkan pada tahun hadapan. Filem adiwira ini telah membariskan beberapa pelakon filem Hollywood terkenal seperti Angelina Jolie, Richard Madden, Ma Dong Seok dan ramai lagi.

Bom Ditemui

Namun begitu, set penggambaran The Eternals di Pulau Canary gempar seketika dan semua krew diarahkan untuk menghentikan penggambaran serta merta. Ini berikutan sebuah bom lama telah ditemui di lokasi tersebut dan pihak berkuasa bimbang ianya masih aktif. Berikutan itu kesemua krew telah berpindah ke sebuah lokasi yang lebih selamat.

IKLAN

Pelakon Tidak Berada Di Lokasi Kejadian 

Menurut laporan media antarabangsa, lokasi tersebut pernah digunakan sebagai kem ketenteraan Jerman pada Perang Dunia Kedua dan dikhabarkan ketika penemuan tersebut kesemua pelakon termasuk Angelina dan Richard tidak berada di kawasan penemuan bom tersebut.

Mewakili pihak produksi, pengarahnya turut mengulas lebih lanjut di Twitter nya bahawa kesemua krew produksi dan pelakon terikat dengan protokol keselamatan dan kini mereka sedang mematuhinya.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry