Sebab mereka mampu! Itulah yang boleh digambarkan buat pasangan selebriti Hollywood terkenal, Beyonce dan Jay-Z apabila mereka akan menghadiahkan seutas jam berjenama Rolex dan sebotol Champagne buat setiap tetamu ternama yang menghadiri program amal Shawn Carter Foundation Gala di Florida kelak.

Goodie Bag Berharga Ratusan Ribu Ringgit 

Menurut sumber, setiap tetamu akan mendapat sebuah goodie bag yang terkandung jam mewah berharga lebih dari RM100,000 serta minuman keras edisi terhad bernilai RM1000 . Tujuan pasangan itu berbuat demikian adalah bagi memastikan setiap tetamu yang menerima jemputan akan hadir ke acara sulung Jay-Z. Ini bukanlah sesuatu yang mengejutkan kerana dengan status Jay-Z sebagai penyanyi rap pertama bergelar Jutawan sudah pasti dia dapat menampung jumlah semua perbelanjaan tersebut.

IKLAN

Rakan Selebriti Terkejut 

Pendedahan mengenai hadiah tersebut telah dibuat oleh rakan mereka sendiri, Meek Mill dan Swizz Beats yang turut menerima jemputan bertuah itu. Menerusi Instagram Swizz, dia sempat merakamkan video disaat dia menerima jemputan tersebut dan berasa begitu terkejut dengan konsep jemputan yang ditawarkan.

Dalam perkembangan lain, Beyonce juga kini sedang sibuk merancang sebuah parti besar dan akan melancarkan sebuah album baharu bersama Destiny’s Child. Jangkaan lain, peminat bakal menyaksikan Beyonce bakal kembali dalam arena pada tahun 2020.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry