Model terkenal, Gigi Hadid sebelum ini mencuri perhatian apabila dia dikatakan telah menjalinkan hubungan dengan seorang model dan aktor, Tyler Cameron.

Hanya Bertahan Empat Bulan 

Spekulasi mula tersebar meluas apabila Gigi dilihat sering keluar bersama bintang realiti televisyen The Bachelorette itu.

Namun, hubungan cinta pasangan model ini dikatakan hanya mampu bertahan selama empat bulan apabila ianya sudah berakhir pada penghujung Oktober lalu.

‘Unfollow Instagram’

Spekulasi itu tercetus selepas kedua-dua mereka tidak lagi mengikuti laman Instagram masing-masing sejak berpisah. Menurut sumber, tujuan Gigi berhenti mengikuti perkembangan bekas kekasihnya itu kerana gambarnya sering kali muncul di susur masa media sosial dan ianya mengingatkan kembali mengenai kenangan mereka yang lalu.

Jelasnya lagi Gigi sememangnya tidak menaruh sebarang perasaan dendam mahupun sebaliknya kerana dia ingin meneruskan kehidupan seperti biasa.

IKLAN

Berpisah Secara Baik 

Menurut Tyler pula menerusi temubual dalam majalah People dia menganggap perkenalannya bersama Gigi adalah yang terbaik. Malah dia turut memuji adik kepada Bella Hadid itu sebagai seseorang yang hebat dan kawan yang terbaik selain memberitahu mereka berpisah secara baik.