Buka Instagram Anak! Tajul Teruja Bergelar Bapa

Jelas pelantun Hasrita itu segala perkembangan anaknya akan dikongsi menerusi akaun tersebut dan akan mendedahkan wajahnya tidak lama nanti.

Mesti Baca

Sebelum ini penyanyi Tajul Ariff mengejutkan peminat apabila dia mendedahkan status sebenarnya yang sudah berkahwin pada 23 Disember 2017. Hal itu dirahsiakan dari pengetahuan semua pihak selama hampir dua tahun sebelum membuat pengakuan kepada umum pada bulan lalu. Malah ketika itu isterinya Nurul Shamieza Eddie juga sedang sarat mengandung anak sulung mereka.

Timang Cahaya Mata Perempuan 

Kini, keluarga mereka diserikan lagi dengan kehadiran anak mereka selepas isteri penyanyi itu selamat melahirkan anak mereka pada malam Sabtu (16 November).

Menurut Tajul atau nama sebenarnya Tajul Ariff Noor Md. Shari, 21, isterinya telah melahirkan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama sebagai Adriana Carissa.

“Yeay! Alhamdulillah anak daddy Adriana Carissa selamat dilahirkan pada 16 November malam tadi jam 11.56 malam.

“Kita belanja gambar dia sedikit, Nanti dah besar baru boleh tunjuk muka dia okay,”

Buka Akaun Instagram Anak 

Teruja dengan kelahiran anak sulungnya, Tajul turut membuka sebuah akaun Instagram khas buat puteri sulungnya itu. Jelas pelantun Hasrita itu segala perkembangan anaknya akan dikongsi menerusi akaun tersebut dan akan mendedahkan wajahnya tidak lama nanti.

 

Berdasarkan carian kami, akaun tersebut telah ditetapkan dalam mood privasi dan telah mencapai sebanyak lebih dari 12 ribu pengikut sejak diaktifkan.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan