Bersempena dengan ulang tahun perkahwinannya yang keempat, pelakon Shukri Yahaya telah mendedikasikan ucapan khas buat isterinya, Tya Adnan. Dalam ucapannya itu, Shukri atau nama sebenarnya Mohd Shukri bin Yahaya turut memberi petunjuk kepada isterinya itu yang berkeinginan untuk memiliki cahaya mata kedua.

Beri Kejutan 

Tidak lama kemudian, siap sangka isteri kepada pelakon itu memberi kejutan buatnya. Dalam sebuah video yang dimuat naik di laman Instagram milik Tya, Shukri telah menerima sebuah kotak yang mengandungi ‘hadiah’ ulangtahun perkahwinan mereka. Shukri pada mulanya mengharapkan ianya adalah sebuah permainan video, namun setelah dibuka ianya tertera sebuah lagi kotak bungkusan sebuah jenama telefon bimbit terkenal.

IKLAN

Terkejut Isteri Hamil 

Di saat membuka kotak bungkusan tersebut, Shukri kelihatan begitu terkejut kerana di dalamnya terdapat sebuah alat ujian kehamilan di dalamnya.

“Alamak! Apa 23 ni? Eh ‘pregnant’ la..Alhamdulillah,”

Rata-rata peminat dan rakan artis yang menonton video tersebut turut membanjiri ruangan komen Instagram dengan ucapan tahniah serta mendoakan agar kandungan Tya akan sihat sehingga dilahirkan.

Sebagai info, pasangan ini telah berkahwin pada 20 November 2015 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Aaira Ameena pada 24 Ogos 2016.