Keprihatinan dan sifat kasih sayang yang ada pada Datin Paduka Eina Azman sememangnya tidak dapat disangkal lagi. Biarpun jarang sekali muncul di kaca televisyen, komitmennya pada keluarga menjadi contoh buat peminat-peminat.

Bawa Keluarga Dan Pembantu Rumah Tunaikan UmrahΒ 

Terbaru, Eina sekali lagi membuatkan netizen terharu apabila dia berkongsi khabar gembira bahawa dia bersama keluarga telah berangkat ke kota suci Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah.

IKLAN

Bukan seluruh keluarganya sahaja, malah Eina turut berkesempatan membawa pembantu rumahnya bersama. Berdasarkan gambar yang dikongsi, mereka telah menaiki pesawat dengan kelas perniagaan yang mana pembantu rumah Eina juga tidak terkecuali berada dalam kelas yang sama.

Impian Tercapai

Menurut Eina dia berasa bersyukur kerana impiannya untuk menunaikan ibadah umrah akhirnya tercapai. Dalam pada itu, pelakon ini turut memohon kepada semua pengikutnya agar mendoakan mereka dapat menunaikan ibadah umrah yang mabrur.

Diruangan komen, rata-rata netizen berasa terharu serta mendoakan agar segala urusan mereka di kota suci itu dipermudahkan dan pulang dalam keadaan selamat.