Ada sahaja perkongsian yang dibuat oleh Permaisuri kesayangan rakyat, Raja Permaisuri Agong Tunku Hajjah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah mencuri perhatian rakyat terutamanya di laman sosial. Boleh dikatakan setiap perkongsian yang dibuat Baginda mendapat komen balas yang cukup positif dan menggembirakan.

Mampu Bawa Lori! 

Terbaru, Tunku Azizah telah memuat naik gambar foto lesen memandunya yang dikatakan sudah tamat tempoh. Disebalik perkongsian itu, ternyata ramai yang kagum kerana pada lesen tersebut tertera Baginda mempunyai lesen memandu kelas B, D dan E. Sebagai info,
Kelas B adalah lesen bagi motosikal yang melebihi 500 cc (B Full), kelas D adalah motokar tidak melebihi 3500kg (Kereta) manakala kelas E adalah lesen bagi motokar berat melebihi 7500 kg (Lori).

IKLAN

Kagum Dengan Kebolehan Tunku Azizah 

Rata-rata pengguna media sosial yang mengikuti perkembangan Tuanku di halaman Twitter berasa begitu terkejut dan kagum kerana Baginda mempunyai lesen yang sah untuk memandu kenderaan-kenderaan tersebut. Malah ada yang memuji Raja Permaisuri ini sememangnya wajar dijadikan sebagai contoh terbaik buat rakyat apatah lagi buat kaum wanita. Bagaimanapun hasil tinjauan Murai.my mendapati Tunku Azizah memadam posting berkenaan di laman Twitter baginda.