Pernah Dipukul! Kematian Goo Hara Berpunca Dari Bekas Kekasih?

Lebih mengejutkan, Jong Bum turut dikatakan pernah mengugut Goo Hara untuk menyebarkan video seks miliknya. 

Mesti Baca

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif....

Produksi Bincang Mahu Gantikan Atau Kekalkan Ji Soo Dalam “River Where The Moon Rises”

Drama KBS, River Where The Moon Rises telah membatalkan penggambarannya hari ini , 4 Mac, dan sedang membincangkan sama...

Lagi mengenai penyanyi dan bekas anggota kumpulan K-Pop KARA, Goo Hara yang ditemui mati di kediamannya awal minggu lalu.

Siasatan lanjut mengenai punca kematiannya masih lagi dijalankan namun peminat sudah mula membuat pelbagai spekulasi termasuklah mengaitkan kematian Goo Hara mempunyai kaitan dengan bekas teman lelakinya, Choi Jung Bum.

Pernah Dipukul 

Tular di media sosial apabila peminat mendakwa Goo Hara pernah didera secara mental dan fizikal oleh Jong Bum pada September tahun lalu.

Malah kedua-dua mereka juga dikatakan pernah bertengkar dan saling memukul sehingga menyebabkan penyanyi itu mengalami kecederaan yang agak serius serta terkesan secara emosi.

Lebih mengejutkan, Jong Bum turut dikatakan pernah mengugut Goo Hara untuk menyebarkan video seks miliknya.

Peminat Tidak Puas Hati 

Disebabkan itu, mahkamah telah menjatuhkan hukuman penjara selama satu tahun setengah dengan tempoh percubaan selama tiga tahun.

Namun begitu, peminat meluahkan rasa tidak puas hati mereka diikuti dengan hashtag #Punish_Choi_Jong_Bum di laman Twitter yang meluahkan rasa tidak puas hati mereka dengan keputusan tersebut.

Sebagai info, upacara memberi penghormatan terakhir buat Goo Hara telah diadakan sejak semalam dan pengebumiannya dijangka berlangsung pada hari ini.

SourceAll Kpop

Terkini

Kini CEO! ‘Ratu’ Saapuu Dedah Pernah Bergelar Mak Andam

Siapa sangka, usahawan semakin dikenali yang juga ketua pengarah eksekutif bagi jenama produk kesihatan kulit Saapuu, Rosniwati Beharom, 45...

Artikel Berkaitan