Peminat Diberi Peluang Lakukan Penghormatan Terakhir Buat Goo Hara

Bagi melakukan penghormatan terakhir, pihak Agency Goo Hara telah menyediakan sebuah tempat khas buat peminat-peminat.

Mesti Baca

Antara 5 Pasangan Selebriti Yang Menjalankan Perniagaan Bersama

Menjadi seorang selebriti bukan sahaja dapat meraih populariti malahan dapat memasarkan produk sendiri pada peminat dan meraih jualan tanpa...

5 Selebriti Hollywood Ini Kongsi Kisah Mereka Hadapi Sexism

Isu sexism , prejudis atau diskriminasi jantina bukan sahaja berlaku terhadap wanita biasa, malah selebriti wanita juga turut mengahadapi...

‘Tiada Yang Mampu Beli’- Aliff Syukri Jual Rumah Berharga RM6 Juta

Usahawan kosmetik terkenal, Dato Sri Aliff Syukri menerusi hantaran di Instagram nya memaklumkan ingin menjual kediaman mewahnya di Pavilion...

Kematian bekas ahli kumpulan KARA, Goo Hara ternyata mengejutkan dunia apabila dia ditemui meninggal dunia pada Ahad di kediamannya.

Biarpun tidak dapat dipastikan punca kematiannya, ramai yang mendakwa penyanyi berusia 28 tahun ini telah membunuh diri ekoran tekanan perasaan yang dialami sebelum ini apatah lagi turut terkesan dengan pemergian sahabat baiknya, Sulli yang ditemui tergantung dirumahnya juga kerana membunuh diri.

Agensi Sediakan Tempat Khas Buat Peminat 

Bagi melakukan penghormatan terakhir, pihak Agency Goo Hara telah menyediakan sebuah tempat khas buat peminat-peminat.

Sebuah sidang media dan juga upacara penghormatan terakhir akan dibuat di Dewan 1, Dewan Pemakaman St. Mary, Daerah Gangnam bermula pada pukul 3 petang mulai hari ini hingga ke tengah malam Rabu(27 November).

Manakala untuk ahli keluarga dan sahabat terdekat akan memberi penghormatan terakhir di lokasi berbeza dipercayai di Yonsei Severance Hospital Funeral Hall dimana upacara pengebumian peribadi akan dijalankan.

Temui Nota Catatan Goo Hara 

Sehubungan dengan itu, pihak polis masih lagi tidak dapat memberi keputusan mengenai punca kematian bintang K-Pop itu namun telah menjumpai catatan tulisan tangan dipercayai miliknya.

Nota tersebut telah ditemui di meja ruang tamu selepas Goo Hara ditemui oleh pembantu rumah dalam keadaan tidak bernyawa. Hasil siasatan turut mendapati tiada sebarang unsur jenayah dalam kematiannya.

Terkini

Sah! K-Drama Princess Hours Bakal Lakukan “Remake Version” Selepas 15 Tahun Ditayangkan

Drama Korea popular, Princess Hours yang pernah mencetuskan fenomena pada tahun 2006 ini disahkan bakal melakukan remake setelah 15...

Artikel Berkaitan