Sebelum ini menerusi laman Instagram rasmi rancangan hiburan popular, MeleTOP telah memberi beberapa petunjuk bahawa akan terdapat sebuah kejutan dibuat bagi musim terbaharu akan datang.

Neelofa Berundur Dari MeleTOP

Malam tadi menerusi siaran langsung rancangan itu, kejutan yang dimaksudkan adalah satu pengumuman yang cukup mengejutkan dibuat oleh salah seorang hos MeleTOP, Neelofa.

IKLAN

Menurut Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor dia bakal menarik diri dari MeleTOP selepas tujuh tahun bersama rancangan itu.

“Dengan hati yang sangat berat, ini adalah bulan terakhir saya bersama MeleTOP” katanya sebak.

Sejurus dengan pengumuman itu rata-rata peminat begitu terkejut dengan keputusan yang dibuat Neelofa sehingga beranggapan rancangan itu bagaikan hilang seri tanpa kemunculan pengacara popular itu.

Tular Di Twitter 

Malah pihak produksi turut mewujudkan #ThankYouLofa bagi menghargai penglibatannya sejak tahun 2012. Berdasarkan carian kami hashtag tersebut turut trending di laman Twitter.

Sebagai info, MeleTOP sudah memasuki usia 8 tahun dan mengenai pengganti Neelofa mahupun Nabil akan mengemudi rancangan itu berseorangan masih lagi menjadi teka-teki peminat setia MeleTOP.

IKLAN