[GIVEAWAY] Menang Tiket Perdana Filem GUNDALA Serta Bertemu Barisan Pelakon

202

Filem GUNDALA yang menemui penonton di Indonesia pada Ogos lalu berjaya mendapat meraih lebih 1 juta penonton hanya dalam masa 7 hari sahaja. Kini filem ini bakal menemui penonton di Malaysia pula.

Filem yang diarahkan oleh Joko Anwar dengan tema seorang superhero tempatan ini nampaknya terus mengecapi kejayaan. Bukan sahaja menembusi satu juta penonton dalam satu minggu tayangan, filem ini juga termasuk dalam senarai wajib tonton pada 2019 Festival Filem Antarabangsa Toronto (TIFF).

Filem ini menceritakan kisah Sancaka lakonan Abimana Aryasatya menjalani hidup berseoranagn setelah ditinggalkan oleh ibu bapanya.

IKLAN

Diadaptasi dari watak komik Gundala ciptaan oleh Harya “Hasmi” Suraminata, Sancaka terkena petir dan  memberikannya kekuatan kerana hidupnya sering dilanda keresahan dan realiti kehidupan yang serba tidak adil.

Filem ini dibintangi pelakon-pelakon hebat dari Indonesia dan Malaysia iaitu Abimana Aryasetya, Bront Palarae, Muzakki Ramdhan, Tara Basro, Lukman Sardi, dan Ario Bayu.

Menang Tiket Tayangan Eksklusif GUNDALA 

Bagaimana, adakah anda tertarik untuk menonton? Khas Untuk Peminat Murai MY, pada hari Jumaat , 20 Disember 2019, jam 8.30 malam bertempat di TGV KLCC, kami ingin mencari pembaca bertuah untuk menonton lebih awal filem ini dengan memenangi sepasang tiket tayangan eksklusif!

Bukan itu sahaja tapi pelakon utama Bront Palarae dan Abimana Aryasatya bersama pengarah, Joko Anwar pun ada di sana juga!

Caranya anda hanya perlu ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memenangi tiket!

  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @muraimalaysia dan Twitter @MuraiMalaysia.
  2. Kongsi Poster filem “GUNDALA” di media sosial anda, dan sertakan slogan ini dengan menjawab soalan dibawah:

Saya nak menang peraduan Tayangan EKSKLUSIF filem “GUNDALA” bersama Murai MY. Rasa tak sabar nak menonton filem “GUNDALAt” kerana ada pelakon hebat seperti ….

  1. Sertakan hashtags  #MuraiMY #GundalaMY #TGVPictures, bersama jawapan dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  2. Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  3. Pemenang akan dihubungi pihak Murai MY melalui Facebook anda.
  4. Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  TGV One Utama pada 20 Disember bermula jam 7.30 malam hingga 8.15 malam.
  5. Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 8.30 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  6. Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.