Selepas industri hiburan dikejutkan dengan pemergian anak kepada penyanyi Nora Ariffin, Alif Johan, 20 yang meninggal dunia secara mengejut di kediaman keluarga nya pada pagi Sabtu, semalam anak kepada Azian Mazwan Sapuwan pula dijemput menghadap Ilahi.

Alami Kemalangan Jalan Raya 

Sebelum ini anak kepada bintang Gegar Vaganza 2015 itu,Mohammad Aqil Zulkarnain, 20 telah terbabit dalam kemalangan jalan raya pada 22 November lalu dan dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) akibat kecederaan parah di bahagian abdomen dan beberapa organ dalam badan.

IKLAN

Malah menurut suami Azian, Mohammad Ahrar Zulkarnain menerusi laman Facebook nya telah memaklumkan bahawa doktor telah meletakkan anaknya dalam keadaan koma bagi memulihkan hati dan limpanya.

Telah Selamat Dikebumikan 

Selepas hampir tiga minggu, Azian memaklumkan anak keempatnya itu telah meninggal dunia di Hospital Selayang, jam 11.30 pagi. Menerusi perkongsiannya, jenazah anak kesayangannya itu telah selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Presint 20 Putrajaya.

Diksempatan itu, Azian turut mendoakan agar roh anaknya ditempatkan dikalangan orang yang beriman. Selain Allahyarham Mohammad Aqil, Azian turut mempunyai enam orang cahaya mata yang lain iaitu Mohammad Ashraf, Nur Athirah Hanim, Mohammad Azrail, Mohammad Amil, Mohammad Adib dan Anastasia Ayra.