Selepas Chatime, Tomok Kini Pemilik Street Churros Seremban

. Menurut Tomok menerusi laman Instagram nya, sambutan yang diterima pada awal pembukaan kedai miliknya itu amat mengalakkan malah dia turut berterima kasih buat semua keluarga, kenalan serta peminat yang datang memberikan sokongan.

Mesti Baca

Selain aktif di dalam dunia hiburan sebagai penyanyi dan pelakon, Tomok turut menggunakan peluang yang ada untuk berkecimpung dalam dunia perniagaan. Sebelum ini pemilik nama sebenar Shah Indrawan Ismail telah membuka jenama francais minuman berasaskan ‘BoBa’ terkenal, Chatime di Aeon Shah Alam.

Buka Street Churros Di Seremban 

Kini, ingin meluaskan lagi bidang perniagaannya Tomok telah membuka pula sebuah francais makanan pencuci mulut, Street Churros yang baru sahaja dibuka di AEON Mall Seremban 2, Seremban baru-baru ini.

Menurut Tomok menerusi laman Instagram nya, sambutan yang diterima pada awal pembukaan kedai miliknya itu amat mengalakkan malah dia turut berterima kasih buat semua keluarga, kenalan serta peminat yang datang memberikan sokongan.

Doa Buat Bapa Mertua 

Dalam perkembangan lain, Tomok turut memohon kepada semua agar dapat mendoakan kesihatan bapa mertuanya Abas bin Mohd Saidon yang diserang penyakit angin ahmar.

Jelas pelantun Bagaikan Bidadari itu, bapa mertua nya menghidapi peyakit itu pada petang Sabtu dan mengharapkan agar diberikan kesembuhan dengan segera. Rata-rata peminat dan rakan selebriti turut mendoakan agar kesihatan bapa mertua penyanyi itu pulih seperti sedia kala.

Terkini

Baru Tahu! Watak Wonder Woman, Gal Gadot Ada Persamaan Dengan Puteri Diana

Wonder Woman, Gal Gadot diilhamkan oleh Puteri Diana. Persamaan antara Watak Superhero dan Puteri Yang Disayangi Melalui temubualnya secara virtual bersama...

Artikel Berkaitan