Tak Sabar! Trailer Perdana ‘A Quiet Place Part II’ Beri Gambaran Asal Usul Raksasa Misteri

206

Seperti yang dijanjikan, Paramount Pictures akhirnya melancarkan trailer perdana “A Quiet Place Part II” pada tahun baru 2020. Dalam trailer ini, terdapat banyak butiran yang boleh difahami dari sekuel “A Quiet Place”.

Trailer ini sekali lagi memaparkan pelakon Evelyn Abbott (Emily Blunt) yang seharusnya memimpin anak-anaknya di dalam hutan apokaliptik yang dipenuhi dengan raksasa. Keluarga Abbott nampaknya sedang berusaha untuk berpindah ke wilayah baru.

Bukan itu sahaja, sesuatu hal paling menarik dalam trailer ini babak mengimbau kembaili bagaimana bermulanya kemunculan raksasa yang memburu manusia di mana ia sangat sensitif dengan bunyi.

IKLAN

Sebuah lagi babak di mana keluarga Abbott memasuki kawasan baru, di mana mereka bertemu sekumpulan orang yang juga cuba bertahan.

Dalam “A Quiet Place Part II” sendiri, barisan pelakon dari filem pertama akan kembali mengulangi watak mereka. Bermula dari Emily Blunt, Millicent Simmonds yang kembali memegang watak sebagai Regan Abbott dan Noah Jupe sebagai Marcus Abbott. Sementara itu, John Krasisnski telah menggalas semula tanggungjawab sebagai pengarah dan pnerbit.

Filem yang pernah meraih kutipan sebanyak US$ 132 juta pada tahun 2018 itu bersedia menemui penonton pada 20 Mac, 2020. Tak Sabar kan! Jom tonton trailer di atas!