[GIVEAWAY] 20 Pasang Tiket Tayangan Eksklusif Filem The Mystery of Dragon Seal Untuk Dimenangi

172

Apa yang akan berlaku jika Jackie Chan dan Arnold Schwarzenegger membintangi filem yang sama? Hasilnya dapat anda tonton dalam filem The Mystery of Dragon Seal.

Dalam filem ini, Jackie Chan akan memgang watak sebagai ahli sihir yang kuat dan Arnold Schwarzenegger sebagai kapten kapal yang hebat.

Melihat kepada dua orang pelakon legenda ini, para peminat pasti mengharapkan sebuah pertarungan yang hebat. Kalau nak tahu kenalah tonton sendiri di mana ia bakal ditayangkan di seluruh pawagam Malaysia pada 9 Januari 2020.

IKLAN

Sekuel kepada Forbidden Empire (2014)

The Mystery of Dragon Seal adalah sekuel kepada Forbidden Empire (2014) atau juga dikenali sebagai Viy.

Viy diadaptasi dari novel seram dengan nama yang sama oleh pengarang dari Rusia, Nikolai Gogol. Filem ini menceritakan kisah Jonathan Green (Jason Flemyng) seorang kartografer (pembuat peta) dari England yang mengembara dengan waktu yang panjang dan menemui pelbagai halangan luar biasa yang akhirnya membawanya ke China.

Dia jugatelah berjaya membuat penemuan menakjubkan, bertemu dengan makluk pelik, bertemu kerabat diraja China dan berdepan dengan guru seni mempertahankan diri berbahaya. Dia juga perlu berdepan raja segala naga, Dragon King.

Menang Tiket Tayangan Eksklusif The Mystery of Dragon Seal

Bagaimana, adakah anda tertarik untuk menonton? Khas Untuk Peminat Murai MY, pada hari Rabu , 8 Januari 202 , jam 9.15  malam bertempat di TGV One Utama, kami ingin mencari pembaca bertuah untuk menonton lebih awal filem ini dengan memenangi sepasang tiket tayangan eksklusif!

Yang paling menarik, pemenang yang terawal akan mendapat barangan eksklusif dari filem The Mystery of Dragon Seal.

Caranya anda hanya perlu ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memenangi tiket!

  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @muraimalaysia dan Twitter @MuraiMalaysia.
  2. Kongsi Poster filem “The Mystery of Dragon Seal” di media sosial anda, dan sertakan slogan ini dengan menjawab soalan dibawah:

Saya nak menang peraduan Tayangan EKSKLUSIF filem “The Mystery of Dragon Seal” bersama Murai MY. Rasa tak sabar nak menonton filem “The Mystery of Dragon Seal” kerana ada pelakon hebat seperti …. (sebut 2 nama pelakon yang membintangi filem ini).

  • Sertakan hashtags  #MuraiMY #TheMysteryofDragonSealMY #TGVPictures, bersama jawapan dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  • Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  • Pemenang akan dihubungi pihak Murai MY melalui Facebook anda.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  TGV One Utama pada 8 Januari bermula jam 8 malam hingga 9 malam.
  • Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 9 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  • Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.