Hujung tahun lalu, kecoh mengenai kontroversi perkahwinan kedua pendakwah selebriti Da’i Farhan dengan seorang ibu tunggal anak lapan di tanah suci Mekah. Lebih memilukan, Farhan atau nama sebenarnya Nik Ahmad Farhan dikatakan telah menceraikan isteri pertama nya, Fatin Nur Ain yang sedang sarat hamil anak kedua mereka menerusi aplikasi WhatsApp.

Selamat Lahirkan Bayi Lelaki 

Perkhabaran terbaru, Fatin telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki Ahad lalu hasil perkongsian hidup sebelum ini bersama Farhan. Menerusi perkongsian wanita itu di laman Facebook nya, dia bersyukur kerana urusan melahirkan anak keduanya itu dipermudahkan. Malah dia turut memohon agar semua kenalan dapat mendoakan kesihatannya berada dalam keadaan baik.

IKLAN

Bekas Madu Ucap Tahniah 

Dalam perkembangan lain, bekas madu Fatin yang dikenali sebagai Dr Erin turut memuat naik sebuah posting di laman Instagram mengucapkan tahniah buatnya di atas kelahiran cahaya mata kedua.

Menurut Dr Erin, dia turut tidak menyangka bahawa hari lahir anak kedua Farhan bersama Fatin turut sama dengan anaknya selain mengharapkan dapat meraikan ulang tahun kelahiran mereka bersama kelak.

Terdahulu, Farhan telah menceraikan Fatin menerusi aplikasi WhatsApp pada 3 Disember lalu.