Baru-baru ini pelakon dan usahawan terkenal, Zoey Rahman telah menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-35. Disambut meriah dan penuh kejutan, sebuah majlis telah diadakan oleh kelab peminat dan rakan-rakannya buat Zoey atau nama sebenarnya Mohd Hairey Azhar.

Kek Bernilai RM 7,000 

Sama seperti tahun-tahun sebelumnya, ada sahaja kejutan yang tidak disangka-sangka telah dirancang dengan begitu rapi oleh mereka termasuklah sambutan pada tahun ini. Menariknya mengenai sambutan ulang tahun kelahiran Zoey pada tahun ini, sebuah kek telah ditempah khas dan dikhabarkan ianya mencecah nilai RM 7 ribu!

IKLAN

Simbolik Hari Lahir 

Menurut pengurus Zoey, Sam Samin ketika dihubungi Murai.my, kek tersebut bukanlah sekadar kek biasa kerana di dalamnya terselit hadiah hari lahirnya yang merupakan sebuah telefon bimbit berjenama iPhone model 11Pro serta wang tunai RM350 sebagai simbolik ulang tahunnya yang ke 35 pada tahun ini.

KEK HARI LAHIR ZOEY RAHMAN BERHARGA RM7 RIBU!

Fuhhh bukan RM7 atau RM70 tapi RM7000!! #ZoeyRahman

Posted by Murai MY on Monday, 6 January 2020

Bagi penjual kek tersebut, dia akui agak terkejut ketika menerima tempahan tersebut. Bukan sahaja menerima tempahan buat seorang selebriti yang cukup dikenali malah kek tersebut juga telah dipesan mengikut kriteria yang diinginkan.

Tambahnya lagi, kek tersebut merupakan hasil keluarannya yang paling mahal pernah dibuat selain berterima kasih kepada pihak pengurusan pelakon itu kerana mempercayai khidmatnya. Selamat hari lahir Zoey dari kami di Murai.my!

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda