Anugerah yang paling dinantikan-nantikan bakal tiba tidak lama lagi. Semalam menerusi sebuah sidang media khas, Anugerah Juara Lagu 34(AJL) bakal menobatkan seorang lagi juara pada 9 Februari hadapan.

Tampilkan Pemenang-Pemenang Vokal Terbaik 

Masih mengekalkan Axiata Arena, Bukit Jalil sebagai lokasi anugerah ini, edisi 34 hadir dengan tema ‘Warna-Warna Suara’.

Menurut pihak produksi ketika ditemui Murai.my, tahun ini turut mencatat sejarahnya tersendiri apabila bakal menampilkan pemenang-pemenang kategori Vokal Terbaik dalam beberapa edişi AJL sebelum ini. Malah AJL34 juga bakal diserikan lagi dengan kemunculan tiga hos yang terdiri daripada Sherry Al-Hadad, Haziq Hussni dan Awal Ashaari.

IKLAN

Tiket Mula Dijual 

Serentak dengan pengumuman tersebut, tiket AJL34 juga mula dijual melalui laman web https://myticket.asia dengan harga bermula RM30(Aras 4),RM40(Aras 3) dan RM60 (Arena) mengikut aras.

Menariknya pada tahun ini, tiket-tiket tersebut juga sudah dicetak dengan nombor kedudukan bagi memudahkan para peminat mengambil tempat kelak.

AJL34 mendapat sokongan daripada McDonald’s selaku penaja utama dan rakan penaja, Aplikasi Setel yang merupakan aplikasi e-pembayaran petrol pertama di Malaysia.

AJL34 juga bakal ditayangkan secara langsung pada jam 9 malam di TV3 dan secara strim langsung di laman Tonton. AJL34 bakal bermula di acara karpet merah pada jam 8 malam di Tonton dan 8.30 malam menerusi TV9.