Mengejutkan! Itulah yang diluahkan oleh rata-rata peminat dan rakan selebriti setelah mendapat perkhabaran mengenai berita penceraian penyanyi popular Jaclyn Victor dengan Shawn Rivera.

Sudah Lebih Setahun Tidak Tinggal Bersama

Berita tersebut telah diumumkan oleh suami penyanyi itu menerusi laman Facebook nya. Lebih mengejutkan Shawn yang juga anggota kumpulan R&B Az Yet mendedahkan mereka sudah tidak tinggal sebumbung sudah lebih dari setahun dipecayai akibat sudah tidak mempunyai persefahaman.

IKLAN

Mahu Semua Pihak Hormat Situasi 

Menurut Shawn, biarpun sudah tidak bersama namun mereka akan tetap memberikan yang terbaik buat anak-anak mereka, Josh dan Molly selain mengharapkan semua pihak supaya menghormati situasi mereka.

“Kami dah mencuba yang terbaik, tetapi setelah hidup tidak sembumbung selama lebih dari setahun, kami tidak dapat menemui jalan penyelesaian. Kami tidak mahu hubungan tidak berfungsi ini menjadi contoh yang tidak sihat untuk anak-anak kami.

“Tidak ada kanak-kanak yang mahu dibesarkan dengan stigma memalukan melihat ibu bapa mereka digambarkan dalam kesan negatif. Kami tetap komited untuk melakukan yang terbaik untuk anak-anak kecil kami, sehingga mereka dapat menjadi yang insan terbaik. Tidak kira apapun, kami akan sentiasa mencintai dan menghargai Jonah dan Molly kami!”- katanya dalam facebook.

Dalam perkembangan lain, di media sosial peminat mendoakan agar kedua-dua mereka akan terus tabah terutama buat Jac yang dianggap mereka sebagai seorang wanita yang kuat dan memberikan banyak inspirasi buat mereka selama ini.