Super Junior Bakal Beraksi Di Kuala Lumpur Mac Ini!

Mesti Baca

Sebelum BTS, Kumpulan Super Junior (SuJu) terlebih dahulu menjadi tumpuan peminat sebagai kumpulan penyanyi lelaki paling popular, Memulakan debut sekitar tahun 2005, SuJu masih relevan sehingga ke hari ini biarpun sudah 15 tahun berada di dalam industri.

Beraksi Di Kuala Lumpur

Malaysia, sebagai antara kumpulan peminat teramai SuJu menerima khabar gembira apabila kumpulan ini bakal muncul di Kuala Lumpur pada 1 Mac hadapan. Terdahulu, Suju telah membuat ‘comeback’ mereka dengan konsert jelajah dunia “Super Show 8: Infinite Time” bermula Oktober 2019. Mereka telah membuat persembahan di Jepun,Thailand dan Filipina.

Kemunculan Semula Kyuhyun

Sebagai info, Super Show 8 ini juga merupakan kemunculan semula Kyuhyun selepas menjalani dua tahun servis perkhidmatan tentera mandatori negara itu. Bagaimanapun, Heechul tidak akan beraksi diatas faktor kesihatan.

Buat masa ini, peminat ternanti-nantikan pengumuman penjualan tiket konsert itu yang dijangka akan berlangsung di Axiata Arena, Bukit Jalil. Dalam Super Show 8, anggota SuJu seperti Leeteuk, Siwon, Eunhyuk, Yesung, Ryeowook, Shindong, Donghae, dan Kyuhyun akan mempersembahkan lagu-lagu hits mereka termasuk ‘buah tangan’ terbaharu.

Terkini

Majlis Pernikahan Neelofa Langgar SOP, Polis Beri Cadangan Kompaun

Nampaknya isu berkaitan dengan usahawan Neelofa masih berlanjutan hingga sekarang. Susulan mengenai jemputan yang hadir di majlis pernikahannya yang...

Artikel Berkaitan