Biarpun Christian Bale tidak lagi menggalas watak sebagai Batman, namun peminat masih beranggapan bahawa pelakon ini sememangnya layak memegang mana-mana watak adiwira.

Christian Bale Bakal Sertai MCU

Malah sebelum ini, media antarabangsa melaporkan bahawa Bale bakal muncul dalam filem dibawah Marvel Cinematic Universe (MCU).Khabar angin bertiup kencang apabila terdapat spekulasi yang mendakwa Bale bakal muncul dalam sekuel Thor: Love & Thunder. Namun, sehingga kini berita tersebut tidak dapat dipastikan kesahihannya.

IKLAN

Jadi Adam Warlock? 

Tidak cukup dengan itu, menerusi laporan The Marvel Hub barangkali pelakon kacak itu akan membuat kemunculannya menerusi filem Guardians Of The Galaxy 3.

Mengenai watak yang akan dipegangnya, peminat meramalkan adiwira yang disebut-sebut ramai sebelum ini, Adam Warlock bakal digalas oleh Bale.Terdahulu, selain Bale peminat turut meramalkan watak Adam akan dipegang oleh Keanu Reeves.

Sama seperti khabar angin sebelum ini, baik Bale mahupun Reeves berita tersebut masih samar dan membuatkan peminat ternanti-nantikan pengumuman rasmi daripada pihak Marvel mengenai barisan pelakon-pelakon Guardians Of The Galaxy 3