Menerusi laporan Murai.my baru-baru ini, usahawan selebriti Nur Sajat Kamaruzzaman akui bahawa dia mempunyai sedikit perselisihan faham dengan bekas teman lelakinya, Coach Yin. Bagaimanapun menurut Sajat, dia lebih selesa untuk terus berkawan dengannya memandangkan anak-anaknya turut rapat dengan Coach Yin.

Coach Yin Kecewa? 

Namun begitu, perkongsian terbaharu lelaki itu ternyata mengejutkan ramai apabila dia mendakwa Sajat sudah mempunyai kekasih baru yang dipercayai berasal dari negara timur tengah. Malah pelantun Makhluk Penggoda itu juga turut berkongsi wajah kekasihnya yang juga seorang model sambilan.

IKLAN

Seakan memberi gambaran kecewa dengan Sajat, luah Coach Yin dia rasa tertipu namun dalam masa yang sama dia berasa lebih bahagia dengan kehidupannya sekarang.

Sajat Gembira 

Bagi Sajat pula, dia berterima kasih kepada teman lelaki nya yang dikenali sebagai Jad Issa selepas jejaka tersebut berjaya membuatkan dia berasa gembira. Di sebalik perkongsian mereka, terdapat juga dakwaan kononnya ianya sekadar gimik semata-mata dan tidak kurang juga mendoakan mereka bahagia dan sukses dengan karier masing-masing.